Om Stilbygg

Prosjektbilde

Stilbygg Kongsberg AS ble etablert i år 2000. Den gang med tre ansatte, og vi satset på mindre prosjekter for å kunne utføre og administrere det meste selv. Vi utviklet oss, og fikk stadig større fotfeste i markedet, noe som også førte til at vi fikk stadig nye spennende og interessante oppdrag. Det meldte seg et behov for å styrke bemanningen med kontortjeneste og flere tømrere. Vi knyttet også til oss etablerte og dyktige underleverandører fra andre fagområder slik at vi kunne påta oss totalentrepriser. Slik har vi blitt til den bedriften vi er i dag. En bedrift med kunnskap, kompetanse, og med en stor mengde referanseprosjekter i Kongsberg og omegn.

Vi har stor forståelse for at kunder forventer seriøsitet og kvalitet i alt som har med et byggeprosjekt å gjøre. Det å bygge er i dag forbundet med store kostnader. Uansett om kunder bruker sine sparepenger på å realisere boligdrømmen i form av et nybygg, eller om noen ønsker å ta vare på en eldre boligmasse ved å restaurere, så er det forbundet med store kostnader. Det både skal og må vi respektere – og det gjør vi.

Vi utfører det meste som er av oppdrag innen bygg- og tømrerbransjen. Hovedvekten av våre arbeidsoppgaver er på nybygg av bolighus, rekkehus, rehabilitering, restaurering, tilbygg og påbygg, skifte av tak, bad, og montering av kjøkken.

Selv om vi er aktører innen et gammelt fag, så er det også i vårt fag en stadig utvikling. Vi blir stadig introdusert for nyere typer materialer, verktøy og andre hjelpemidler, samtidig som byggeforskriftene også utvikles. Det er viktig at man henger med, og i vår bedrift er vi alltid oppdatert, og har de godkjenninger og sertifikater som til enhver tid kreves. Har du et bygg- eller tømrerprosjekt som du ønsker utført, så ta gjerne kontakt med oss. Vår kunnskap og kompetanse vil da komme deg og ditt prosjekt til gode. Tor Egil Lande Tømrermester og daglig leder.

video om stilbygg kongsberg as